marți, 26 mai 2015

Giveaway 1000 subscriberi - Afla castigatoareleBuna!

Va reamintiti clipul de mai sus? Il postam acum o luna cand eram mega fericita!!!! Atinsesem numarul de 1000 de abonati pe canalul de Youtube 
Ei bine, astazi sunt si mai fericita pentru ca anunt cele 2 castigatoare ale cursului de automachiaj pe care l-am pus la bataie in cadrul acestui giveaway. 
Fericitele domnisoare sunt: 
- foreveryoung947 - "Mi-ar placea tare tare mult sa ma inscriu la acest curs de automachiaj deoarece m-ar ajuta sa ma cunosc mai bine, as invata niste lucruri utile pe care cu siguranta le voi folosi pe viitor, Acest curs mi-ar crea oportunitatea de a ma machia profesional si poate as putea invata cum sa devin mai indemanatica si mai creativa in ceea ce priveste machiajul.Sunt pasionata de arta machiajului si chiar imi doream sa fac pe viitor un asemenea curs, il consider a fi unul folositor pentru toate femeile care vor sa fie frumoase in fiecare zi.Ma bucur foarte mult ca am dat de canalul tau, esti o persoana cu totul deosebita.O zi minunata! :*
- antonia ioana -  "Consider ca orice femeie trebuie sa stie minimul necesar in ale make-up-ului si sa reuseasca sa isi scoate in evidenta trasaturile cu care a fost inzestrata. Un curs de automachiaj, nu numai ca te ajuta sa vezi altfel lucrurile in aceasta privinta ci cred ca este o sansa la frumusetea exterioara a noastra,a femeilor. Tocmai de aceea as dori sa particip si eu la acest concurs si poate poate am noroc sa dobandesc micile secrete de care dispui tu. Te urmaresc de ceva timp si imi esti tare simpatica. La cat mai multe filmulete pe youtube!!"

Fetelor, va rog sa ma contactati pentru a intra in posesia premiului si pentru a stabili intalnirea la cursul de automachiaj!

Va multumesc inca o data tuturor pentru sustinerea pe care mi-o acordati si ca ma incurajati prin comentariile si mesajele voastre sa fac in continuare filmulete pentru voi!

Va pup!


Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro

Un comentariu: