joi, 3 septembrie 2015

Let’s Love Life - noua colectie lansata de Melkior




Hey, guyzzz!

S-a lansat noua colectie Melkior - Let’s Love Life - o colectie care promoveaza dragostea pentru natura, viata si ocrotirea planetei! Nici o alta descriere nu este mai potrivita decat cea facuta chiar de Melkior, cand vine vorba despre noua colectie:

"In aceasta perioada de topire a ghetarilor apar peisaje si culori noi. Topirea ghetarilor si cresterea nivelului apelor se datoreaza schimbarilor climatice si unei lupte care se da intre cald si rece. O lupta care se reflecta in culorile din noua colectie unde gasim culori calde care duc cu gandul la lava vulcanilor si culori reci care amintesc de ghetari.
O colectie in tendinte, o colectie care aminteste faptul ca planeta noastra este importanta si trebuie sa o ocrotim. Sa iubim viata, sa ne iubim propria viata, sa ocrotim planeta"
 

Noua colectie Let’s Love Life creata de Melkior cuprinde urmatoarele produse:
·          

3 nuante de Oje: Lava, Ice, Hope (29 lei)

·         3 nuante de Farduri de pleoape: Volcano, Wish, Deep Sea (27 lei)

·                        2 nuante de Rujuri: Irresistible, Deep Love (39,90 lei)

   Mie imi plac foarte mult lacul de unghii Lava, fardul de pleoape Volcano si in mod special rujul Deep Love. Sunt niste nuante pe care le puteti purta in acest sezon, asortate la aproape orice tinuta.

Iar daca vreti sa va comandati aceasta noua colectie sau alte produse de pe siteul www.melkior.ro, puteti utiliza codul melkior10adela si aveti reducere 10% la absolut orice produs de pe site cat si transport gratuit!

Si inca o surpriza:
Cu ocazia lansarii noii colectii, Promotia Lunii aduce un CADOU special pentru toti clientii din magazinele Melkior sau de pe site www.melkior.ro.
Melkior te indeamna sa protejezi NATURA ! Cei care participa la aceasta campanie au sansa de a castiga cate o Trusa cu Produse Melkior.





Va pup!

Adela




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu