miercuri, 12 octombrie 2016

Veni, vidi, swapped !!


Daaaa, stiuuu, a trecut ceva de la eveniment, dar eu nu am apucat sa scriu despre el si chiar daca au trecut 2 saptamani nu pot sa nu scriu. Este un eveniment pe sufletul meu si imi place ca pot sa va arat si voua cum a fost.
Dupa cum bine stiti Beauty Swap-ul este organizat de Ana Maria Tatucu de la BeautyBarometer.com . Este un eveniment de socializare, prin intermediul caruia cativa bloggeri si vloggeri se intalnesc pentru a face schimb de produse cosmetice. Evenimentul a fost la a 5 a editie si cel mai mult imi place ca de la an la an am avut ocazia sa intalnesc persoane noi.

"We blog, we swap, we have fun!" - acesta e sloganul evenimetului.

Ea este Ana, cea care pune in miscare totul.


Pe Ana o admir ca reuseste sa ne adune de la editie la editie intr-un numar asa mare (am fost prezente in jur de 40 de persoane, toate cu produsele la purtator si incantate sa le schimbam cu altele pe care nu le avem sau nu le-am incercat inca).
Va las mai jos cateva imagini cu atmosfera de acolo:

Evenimentul a avut loc la Ceainaria Infinitea si a fost sponsorizat de Marionnaud.
Marionnaud a prezentat cu ocazia aceasta cateva exclusivitati, linia de parfumuri Heloise de V., brandul Di Palomo dedicat ingrijirii corporale si Somerset. Pentru ca Marionnaud a adus in parfumerii extrem de recent si linia de parfumuri l'Agent Provocateur, participantele au avut ocazia sa primeasca in premiera samples din aceste parfumuri ale seductiei. Toate produsele se regasesc si online pe http://www.marionnaud.ro/.

Iar eu sunt fericita posesoare a unui gel de dus din gama Black Cherry Almond de la Di Palomo. Fetelor, miroase senzational! Ca sa nu mai spun de recipient, are asa, un aer sofisticat si simpatic in acelasi timp. Merita sa il incercati.


Astept cu nerabdare editia a 6 a, sper ca pana atunci sa mai adun ceva produse sa le dau la schimb. Si de data aceasta, la fel ca si la editia a 4 a, am reusit sa schimb toate produsele pe care le-am luat cu mine.

NOTA: Noi, cele din domeniul frumusetii adunam destul de multe produse cosmetice dintre care alegem ce ni se potriveste si ce ne place, insa stiu ca la fel procedati si voi, cele care cititi articolele despre acest eveniment, doar ca la scara mai mica (banuiesc ca nu cumparati ca nebuna de mine, toata gama de rujuri de la un brand, spre exemplu). Daca va place ideea, nu ezitati sa faceti si voi beauty swap cu prietenele voastre. Organizati cate o intalnire la 3 luni si veti vedea ca nu doar ca descoperiti produse noi, dar poate ca veti si utiliza produse pe care nu le-ati incercat sau despre care nu stiti absolut nimic. Si uite asa, banii cheltuiti pe produsele care nu vi se potrivesc voua se pot intoarce la voi prin alte produse care vi se potrivesc.

Va pup!
Adela

Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu