luni, 19 decembrie 2016

Pick'n Dazzle sau cum sa faci cadoul perfect de Craciun | Adela Manolache


Ce este Pick'n Dazzle?
Este un sistem prin care poti sa te uimesti atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Vorbesc aici despre niste "cutii de frumusete" care contin produse de beauty, atat pentru femei cat si pentru barbati, ce vin in intampinarea voastra lunar. De ce uimesc aceste cutii? Ei bine, pentru ca nu stii ce vei primi si in fiecare luna e o surpriza, insa, o surpriza care se potriveste cu gusturile tale.
Cum? Completezi un profil de frumusete pe site-ul http://www.pickndazzle.com/ro , iar cutiile vin direct la usa ta in fiecare luna.

Sistemul are 3 variante de abonament:
1.      Premium Picks - 239 lei/lună pentru o valoare a produselor de 400 lei
2.      Dazzling Picks - 159 lei/lună pentru o valoare a produselor de 260 lei
3.      Sleek Picks - 79 lei/lună pentru o valoare a produselor de 130 lei

Si pentru ca este perioada sarbatorilor de iarna si ne place sa facem cadouri care sa surprinda placut, cei de la Pick'n Dazzle vin in intampinarea noastra cu o gramada de noutati si oferte.

Cutiile Christmas pot fi cadoul perfect, cu un ambalaj luxos care să impresioneze, şi includ branduri şi produse noi, putând fi oferite atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Ediţia limitată pentru Crăciun acoperă toate categoriile de produse şi orice buget, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transport gratuit prin curier.

Portofoliul  Pick'n Dazzle include 400 de produse de la 40 de branduri diferite, majoritatea iind naturale si organice. 
Incepand cu aceasta luna brandul Mades Cosmetics este prezent in cutiile de frumusete, oferind produse de toaleta, ingrijirea parului si a pielii. Mai multe detalii aici -

http://www.pickndazzle.com/bg/brands/mades-hair-care


Si pentru ca va spuneam ca aceste cutii sunt personalizate, eu am primit de la Pick'n Dazzle o astfel de cutie si mi-au demonstrat ca ma cunosc foarte bine. Cum eu sunt un make-up artist nebun dupa produse de machiaj, iata ce contine prima mea cutie











 
Evident ca produse de machiaj!!! Mai exact, de la Teeez! Este un brand cu un packaging fantastic. Nu ai cum sa nu iubesti aceste produse.

De asemenea, Pick'n Dazzle ofera si posibilitatea cumpararii unui Gift Card in valoarea de 99 ron pe care il poti face cadou si poate fi folosit la achizitionarea unui Christmas Box sau pentru un abonament. Voucherul poate fi folosit pana in luna iunie 2017.

Asa ca, daca nu ati avut timp pana acum sa dati o fuga la mall dupa cadouri, acum nici nu mai este nevoie. Poti face un cadou frumos chiar de acasa sau de la birou. Intra pe site-ul http://www.pickndazzle.com/ro si cumpara cadoul dorit!


Va pup!
Adela


Contacte:
Instagram - https://www.instagram.com/adela.manolache/?hl=en
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu