marți, 20 martie 2018

Am testat peria de îndreptat părul Loncolor IronArc impreună cu o abonatăAcum 2 săptămâni vă spuneam că am nevoie de una din voi (cu părul creț sau ondulat) pentru a filma împreună un clip in colaborare cu Loncolor Romania.
În urma mesajelor voastre, am decis că cea care va filma alături de mine va fi Helen, căreia îi mulțumesc enorm pentru prezență.

*Acest clip este sponsorizat de Loncolor Romania

Ce am filmat? Ei bine, am testat peria de îndreptat părul Iron Arc by Michel Mercier pe texturi de păr diferite (drept și afro).
Sunt convinsă că vedeți rezultatul vizibil pe părul invitatei mele, care în mod frecvent își îndreaptă părul cu placa ( și durează în medie 2 ore, după spusele ei), iar acum a folosit peria IronArc și în 40 minute a îndreptat tot parul.

Ce părere vă face aceasta perie?
Dacă vă face cu ochiul, o găsiți in lanțurile de supermarket-uri Auchan - https://online.auchan.ro/store/Perie-Loncolor-iRonArc-by-Michel-Mercier-pentru-indreptat-parul/p/676829

Vă las mai jos mai multe detalii.:

Deși arată și se folosește ca o perie obișnuită, LONCOLOR iRonArc by Michel Mercier este de fapt, o perie de îndreptat părul inovativă. Unicitatea periei constă în tehnologia brevetată de modelare și indreptare a părului datorată design-ului ergonomic prevăzut cu peste 50 de arcuri încălzite, care aplică o presiune naturală asupra firului de păr printr-o serie de puncte pe tot parcursul mișcărilor de „pieptănare”.

Peria de păr iRonArc prezintă o interfață digitală, foarte ușor de folosit, ce îi permite utilizatorului să adapteze nivelul de căldură emis, selectând tipul de păr (păr rebel și creț, gros și ondulat, rebel cu volum, ușor ondulat, subțire și rebel). Presiunea pusă pe firul de păr este atent calculată, iar căldura este adaptată pentru fiecare tip de păr, iar timpul de îndreptare este redus, în același timp având grijă de firul de păr, fără să îl deterioreze.
iRonArc reprezintă un dispozitiv practic, un produs cu avantaje combinate, rezultând o perie pentru îndreptarea părului, eficientă, fiind ușor de folosit, exact ca o perie obișnuită pentru păr.

Despre Loncolor
Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 25 de ani în domeniu. LONCOLOR este marca numărul 1 pe piață din punct de vedere al vânzărilor în volum în 2017 în categoria de vopsea pentru păr, având în portofoliu game care adresează nevoi diferite ale consumaroarelor: Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor Expert AOETech si Loncolor Expert Oil Fusion.

Vă pup!
Adela

Contacte:
Instagram - https://www.instagram.com/adela.manolache/?hl=en
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu