vineri, 26 iunie 2015

Beauty Bloggers Summer Party 2015

Buna!

Astazi va povestesc despre un eveniment tare dragut la care am participat saptamana trecuta!  Este vorba despre Beauty Bloggers Summer Party, un eveniment la care am fost invitata de Ioana Dumitrache, careia ii multumesc inca o data pentru invitatie.
Din invitatia care ne spunea ca va fi un garden party si dress codul este floral print, se intelegea un aer boem al petrecerii.
Ei bine, asa a si fost! Cand am ajuns in gradina biroului celor de la 2ActivePR, totul era amenajat in culori pastel, fetele care ajunsesera deja erau si ele imbracate in motive florale, ne astepta un osptar cu sangria si mai multe feluri de limonada.....oh...superb!


In toata aceasta mare de culoare si flori se aflau si niste branduri draute, asezate foarte bine in decor, care ne prezentau cateva din produsele lor: Rimmel, Sally Hensen, Guess, Astor, Opi.

La acest eveniment am fost insotita de nebunica, cum ii spun eu, si anume, Alina Barbu
dar am avut placerea sa intalnesc si alte fete dragute carora le urmaresc blogurile si pe care nu le cunosteam personal: Anda Zelenca, Iguanitza, Mirela Vescan, Adina Vlad.

Ma bucur ca am fost acolo, ca am avut ocazia sa ma intalnesc cu atatia oameni frumosi si sa ma destind intr-un cadru atat de placut dupa o saptamana plina.
Felicitari pentru organizare fetelor de la 2ActivePR!

Va pup!

Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu