joi, 25 iunie 2015

Procedura DERMIO FACIAL

Buna!

V-am promis acum ceva timp ca va voi da detalii pe blog despre poza cu casca de astronaut, postata pe Facebook :)))

Ei bine, a venit momentul sa va prezint tratamentul Dermio.
In urma cu 2 saptamani mergeam pentru prima data la Centrul de Estetica si remodelare corporala Hipocrat, pentru a face cateva din procedurile primite cadou de la o prietena.
Dupa o primire frumoasa, intr-un cadru frumos amenajat si relaxant, am facut cunostinta cu medicul care urma sa imi faca o diagnoza pentru a decide daca toate procedurile mi se potrivesc si in special procedura Dermio (este important sa pecizati tratamentele medicamentoase sau nemedicamentoase pentru a vedea daca puteti face o astfel de procedura, ca nu cumva aceasta sa dea peste cap tratamentul pe care deja il faceti).

Dermio Facial este un tratament pentru fata si decolteu care ajuta pielea sa fie sanatoasa, ferma si luminoasa, cu ajutorul ionilor negativi. Este practic o casca transparenta care, conectata la un tub, purifica aerul de bacterii si praf si activeaza enzimele responsabile cu productia de colagen.
Sarcina electrica negativa este concentrata in asa fel incat patrunde prin epiderma pana la celule. Inainte de a fi sub casca mi s-a aplicat pe ten un gel conductor racoros, asta dupa ce fata mi-a fost foarte bine curatata.

In cele 30 de minute in care am stat sub casca am simtit ca sunt la munte si inspir aerul acela proaspat si racoros. Acesta este efectul pe care aceasta casca il creeaza si mi-a dat o stare de relaxare intensa in conditiile in care in tot acest timp ascultam muzica de relaxare.
Dupa cele 30 de minute, in momentul in care mi-am vazut fata in oglinda, nu mi-a venit sa cred! Lucea a sanata te, avea un aspect fin si luminos, iar efectul acesta a tinut mai bine de o saptamana!
A fost pentru prima data cand dupa o prima sedinta la un tratament, am vazut un rezultat evident.
Eu una sunt foarte multumita si voi mai face cateva sedinte deoarece Dermio este perfect in indepartarea acneei, iar eu am ceva problemute la capitolul asta.


 Efectele unei astfel de proceduri sunt: imbunatatirea aspectului pielii si intinerirea acestuia, estomparea ridurilor, disparitia gusei, indepartarea acneei.
Se foloseste aceasta procedura si anumite afectiuni cu ar fi cuperoza, alergii ale pielii, pielea obosita si terna - in urma unui consult la un medic specialist.

O astfel de sedinta are costul de 70 RON, dar Centrul de Estetica si remodelare corporala Hipocrat are si cateva pachete atractive daca alegeti sa faceti mai multe proceduri.
 Daca doriti mai multe detalii puteti accesa link-ul urmator:
www.esteticahipocrat.ro


Va pup!

Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu