luni, 19 ianuarie 2015

Beauty Swap ianuarie 2015


Buna!

La inceputul saptamanii trecute am fost invitata la un eveniment tare dragut, organizat de Ana Maria (http://www.beautybarometer.com/), pe care o felicit pentru efortul depus.
A fost vorba despre un schimb de cosmetice intre bloggerii de beauty, mai exact, un schimb de produse noi sau doar testate si care nu se potriveau persoanelor care doreau sa le schimbe. Conceptul este genial, eu una l-am privit ca pe o reciclare creativa si binevenita, care impiedica ideea de expirare a produsului ce nici macar nu a fost folosit. S-a mers pe principiul "il ofer cuiva care il foloseste si primesc la schimb ceva ce folosesc".
Pe langa activitatea intensa de schimb de produse, la eveniment au fost invitati si speakeri din domeniu, precum Pavlina si Gabriela de la Pick N Dazzle, Mihaela de la Vectem, Simona de la Cosmetic Plant si Gina Stefanoaia de la Academia Starline, care ne-au impartasit din cunostintele si ideile lor.
"Coltul vesel" in care cine isi dorea era rasfatata cu un machiaj, a fost asigurat de Dana (http://danamakeup.blogspot.ro/)

La final, Ana a fost foarte draguta si ne-a delectat cu niste goodies bag generoase, fiind sponsorizata de Cosmetic Plant, Oriflame, Pick N Dazzle, Flormar, Farmec, Magnifique Skin, Max Factor, Vectem.

Din ce am inteles de la Ana evenimentul in sine va deveni o traditie. Asa ca daca va doriti sa aflati detalii despre organizarea urmatorului Beauty Swap, va invit pe blogul Anei http://www.beautybarometer.com/
In continuare va las sa va delectati si voi cu cateva momente de la eveniment, in clipul de mai sus!

Va pup!

Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro

2 comentarii:

  1. Wow, super, uite acum ma vad si eu ce am zis :)). Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare o idee foarte interesanta si mi a placut ca in sfarsit am putut vedea un video concret ca pana acum am tot auzit de aceasta intalnire si mi a placut mult ca am vazut aces videoclip m a facut sa ma simt ca si cum as fi participat si eu .
    Succes in continuare cu blogul

    http://iloveshoppingmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere