joi, 24 decembrie 2015

Secret Santa Blogger


Buna!

Chiar acum, in momentele in care scriu acest articol ma bucur de prima zi libera din ultimele 2 luni, savurez o cafea si mananc panettone si in acelasi timp ma bucur ca aceasta zi libera este chiar ajunul Craciunului, ziua in care vine Mos Craciun.

Si pentru ca vine Mosul, azi va povestesc despre un eveniment la care am participat pe 7 decembrie impreuna cu alte iubitoare de beauty, si anume, Secret Santa by Beauty Barometer (Ana Maria Tatucu).

Din invitatia pe ce am primit-o cu aproximativ 3 luni inainte intelegeam ca este un eveniment la care vor veni fete pasionate de frumos, ca lista era deja stabilita, nu stiam cine va mai veni , doar ca ne vom oferi cadouri de Craciun prin tragere la sorti - Secret Santa :)

Hmmm...Secret Santa....imi place la nebunie acest concept! Este o "surpriza in surpriza". De ce? Pai in primul rand pentru ca nu stii ce cadou vei primi si an al doilea rand ca nu stii de la cine il primesti! Yeeyyy! Iar eu cum sunt un mare fan al surprizelor, imi place sa si primesc cat si sa ofer, am acceptat din prima invitatia

Pe 7 Decembrie m-am prezentat la Beauty Studio 190, locul unde s-a tinut evenimentul, cu cadouasul in manuta si cu ajutorul Anei l-am pus langa celelalte, de sub pom, care aveau un numar de ordine si asteptau sa fie revendicate.


Dupa ceva discutii despre beauty, am avut ocazia sa ne impartasim dorintele pentru anul viitor in fata camerei (abia astept filmarea) :)))) 


si binenteles ne-am impartit cadourile, prin tragere la sorti :)


Au urmat cateva momente de curiozitate si bucurie, intrerupte de Ana Maria care nu a facut mai mult decat sa ne "bombardeze" cu cadouri din partea sponsorilor evenimentului.
In vizualul de mai jos sunt toti partenerii care au ajutat la realizarea acestui eveniment si carora le multumesc pentru surprizele pregatite.


Insa, separat de surprizele cu care am plecat acasa, la fata locului au fost si specialisti care ne ofereau posibilitatea sa testam din produsele lor. Spre exemplu, Clarisonic a oferit la tombola un aparat de curatare a fetei si de asemenea am putut testa produsul indeaproape, la standul pregatit.

Avene a pregatit un coltisor de testare a nivelului de hidratare al pielii si ce credeti? ....

Mda, ....va rog sa va uitati la fata mea....:))))   ziceai ca e acolo pentru mine...:)))






Camelia Neaga a avut si ea o surpriza pentru noi, a pregatit cateva ravase pentru noi, iar pe acesta     l-am nimerit eu...ce parere aveti? Mi se potriveste?


In incheiere vreau sa ii multumesc inca o data Anei pentru invitatie si sponsorilor pentru surprize, si va las cu o poza din acea seara - de acasa - pregatindu-ma sa ma uit prin cadouri..... :)))


Va pup!
Adela 


Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu