luni, 2 noiembrie 2015

3 idei personale despre Make-up Fest 2015


Buna!

Astazi va impartasesc 3 idei personale despre Make-up Fest 2015. 
Ieri, in prima zi a evenimentului, m-am hotarat sa merg sa vizitez expozitia, sa imi achizitionez produsele consumate si pe care le recumpar fara ezitare.
La astfel de evenimente imi place sa merg din prima zi pentru a-mi achizitiona tot ce am pe lista, pentru ca, evident, spre finalul unui targ, produsele dispar din stoc.

Mi-a facut o mare placere sa ma revad cu oameni si brand-uri dragi mie: MELKIOR, BIODERMA, NUMERIC PROOF, MINK LASHEZ, DOUGLAS, ATELIER PARIS, PARISAX & PARIS BERLIN, SLA, etc
Un brand pe care l-am vazut prima data la Make-up Fest este CINECITTA, un brand italian. Auzisem de ei dar nu folosisem produsele lor si acum am avut ocazia sa imi achizitionez niste creioane de buze de la ei. (le testez si daca doriti revin cu review)
Binenteles, au mai fost prezente si alte branduri precum AXELLE, BODYOGRAPHY, ANDRA COSMETICS, etc

Expozitia nu a constat doar in vanzare de produse, au fost demonstratii de make-up pe scena, seminarii contra cost sustinute de make-up artisti cunoscuti, show de hairstyling.

Imi place mult ideea de festivitate pentru make-up artisti, pentru ca in fond, asta inseamna Make-up Fest si sunt convinsa ca se depunde un efort major in organizarea acestui eveniment. Ma-nclin in fata celor care reusesc sa puna in practica astfel de evenimente, insa sunt anumite aspecte care nu tin de organizatori si care totusi creeaza un efect asupra vizitatorilor.

1. Cand ma gandesc la o sarbatoare pentru make-up artisti, ma gandesc la cele mai frumoase surprize si ce le-ar placea lor sa vada: brandu-ri de cosmetice profesionale si renumite, din pacate, prea putine anul acesta.

2. Reduceri reale la produsele vandute. 
La un astfel de eveniment este evident ca profesionistii vin sa faca achizitii pentru ca se asteapta sa aiba reduceri. Sunt putine brand-uri care anul acesta au oferit reduceri vizibile.

3. Produse inexistente pe stoc. 
Cred ca nu sunt singura care asteapta Make-up Fest sa isi cumpere produsele de pe listuta facuta din timp. Mi-am facut o traditie personala ca la astfel de evenimente sa merg din prima zi, cat mai devreme posibil, pentru a gasi tot ceea ce imi doresc. Evident, imi imaginez ca in a doua sau a treia zi a unui targ se mai goleste stocul, dar daca in prima zi de dimineata, cand ceri un produs si ti se spune ca nu il au pentru ca nu l-au primit nici ei, este deranjant. Te astepti ca pentru o expozitie anuntata cu multa vreme inainte, brand-urile sa fie pregatite cu produsele despre care stiu ca sunt foarte cautate.

Overall, ideea in sine a evenimentului este una frumoasa. Ne revedem intr-un cadru pro toti cei care lucram in domeniu, impartasim idei, ne intalnim cu oameni noi din domeniu si facem schimb de experiente.

Cu siguranta voi merge si anul viitor, nu doar pentru produse si brand-urile prezente, ci si pentru a ma vedea cu prietenii din domeniu si imi doresc ca de la an la an sa fie mai frumos si sa fim mai uimiti cu totii de eveniment in sine.


Voi reveni cu un articol in care va arat produsele achizitionate si pareri despre ele.

Va pup!
Adela


Contacte:
https://www.facebook.com/AdelaManolacheMakeUpArtist
www.adelamanolache.ro
make-up@adelamanolache.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu