vineri, 6 noiembrie 2015

THE NEST PROJECTHey! Ieri am fost in vizita le The NEST Project​ si m-am intalnit cu niste oameni frumosi, oameni care au creat un proiect in care primeaza profesionalismul si convingerea ca fiecare putem face ceea ce ne place si sa avem succes.
Ce reprezinta The Nest Project? Ei bine, este un cadru in care s-au intalnit profesionisti din diferite domenii pentru a transmite din informatiile si experienta lor celor care isi doresc sa isi formeze o cariera in Make-up, Writing Essentials si Digital Publishing.

Aceste cursuri sunt sustinute de specialisti precum Marian Tanase (trainer curs Make-up), Simona Calancea (trainer curs Writing essentials) si Iuliana Alexa (trainer curs Digital publishing).

Ieri ne-am intalnit pentru a impartasi idei despre acest proiect si despre desfasurarea cursurilor.
Vreau sa va spun ca eu una m-as inscrie la fiecare curs in parte pentru ca toate ma atrag. Toti trainerii sunt oameni cu experienta de la care cu siguranta pot invata foarte mult lucruri care m-ar ajuta enorm in cariera de make-up artist, vlogger si in special in promovarea blog-ului pe care il am.

Si pentru ca eu sunt make-up artist, binenteles ca am stat foarte mult de vorba cu Tase, trainerul cursului de machiaj pentru ca am vrut sa stiu cat mai multe despre cursul lui si cum procedeaza cand preda. Ei bine, dragilor, cei care doriti o cariera in acest domeniu, nu ezitati sa stati macar o data de vorba cu Tase. Este atat de efervescent, atat de vesel, maleabil si cel mai important - cunoaste meserie si va poate invata foarte multe taine ale machiajului profesional.
Cursul lui este unul de lunga durata, se imparte in 4 module care in total au 540 ore. Toate detaliile le gasiti pe pagina de Facebook a proiectului The Nest Project - https://www.facebook.com/The-NEST-Project-706876629445566/timeline

Ahhh si inca ceva! Suuuper important :)

Luni, 9 noiembrie vor incepe primele grupe de cursanti si ghiciti ce? Primele grupe (cate una pentru fiecare curs in parte) sunt GRATUITE  pentru studenti.
Inca mai aveti timp sa va inscrieti! Tot ce trebuie sa faceti este sa transmiteti un mesaj pe pagina de Facebook a proiectului si veti primi toate detaliile.

De asemenea, tot pe pagina lor de Facebook aveti si detalii despre fiecare curs si trainer in parte, deci, va invit sa le dati un like si sa va informati!

Va pup!
Adela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu